Tjänster för din hälsa

Vi tror att välmående och friska människor skapar hållbara samhällen. Därför erbjuder vi olika typer av förmånliga hälsotjänster till våra kunder. Läs mer nedan.

Hälsoundersökning

För dig som vill få full koll på hur din kropp mår. Gör alla relevanta prover, få en livsstilsanalys, rådgivning och rekommendationer för din hälsa. Undersökningen kostar 1530 kronor.

Fullständig information om hälsoundersökningen hittar du här
Se en exempelrapport här
Köp en hälsoundersökning här

Hälsotest

För dig som vill göra en snabbversion av hälsoundersökning. Lika relevant, men inte lika omfattande. Läs mer om vad som ingår här. Undersökningen kostar 900 kronor.

Fullständig information om hälsotestet hittar du här.
Se en exempelrapport här.
Köp en hälsoundersökning här.

Hjärt- kärlundersökning

För dig som vill ha både full koll på din hälsosituation och en samlad bild av din eventuella risk att drabbas av en hjärt- kärlsjukdom. Undersökningen kostar 2 300 kr

Fullständig information om hjärt- kärlundersökningen hittar du här.
Se en exempelrapport här.
Köp en hälsoundersökning här.

Företagsprojekt

Många företag vill att vi skräddarsyr deras lösning vilket kan innebära provtagning på arbetsplatsen, en företagsrapport (kräver 20 medarbetare) som innehåller gruppresultat kring medicinskt utfall, livsstilsfaktorer och speciell del framtagen för stress och återhämtning. Vill ni diskutera detta vidare skicka en intresseförfrågan till order@globalhospital.se. Ange ”Förfrågan hälsotjänster via Bliwa”.

Se ett exempel på företagets hälsorapport här.

Ange företagsinformation i mejlet, den valda tjänsten och antalet anställda. Global hospital återkommer till dig inom 48 timmar.