Du använder en webbläsare som inte stöder alla funktioner.

För att få en bättre användarupplevelse behöver du uppgradera till en modernare webbläsare, exempelvis senaste versionen av Chrome.


Samtalsstöd Ledarna

När du är behöver någon att prata med om arbetsrelaterade eller privata bekymmer som kan påverka arbetet, kan du ringa helt anonymt till Ledarnas samtalsstöd hos Falck Healthcare.

Om du mår dåligt och behöver någon att prata med kan du ringa helt anonymt till Ledarnas samtalsstöd hos Falck Healthcare. Det kan gälla din roll som chef eller som anställd, men även privata bekymmer som kan påverka arbetet.

  • Samtalsstödet är tillgängligt dygnet runt – året om.
  • Alla du talar med är opartiska och har tystnadsplikt.
  • Samtalsstödet är kostnadsfritt och ingår i ditt medlemskap i Ledarna.

Så fungerar samtalsstöd

När du ringer får du prata med en socionom som är särskilt utbildad i att tala med människor som befinner sig i en svår situation, är oroliga eller är i någon form av krissituation.

Det första samtalet hjälper dig att definiera situationen och klargöra dina tankar. Många upplever att de får det stöd de behöver redan här. Behöver du mer stöd ingår upp till 3 konsultationer per ärende med en psykolog/ psykoterapeut. Ni pratas vid per telefon.

Kontakt samtalsstöd

Samtalsstödet hos Falck Healthcare nås dygnet runt. Du hittar telefonnumret genom att logga in på Mina sidor eller på ledarna.se.