Du använder en webbläsare som inte stöder alla funktioner.

För att få en bättre användarupplevelse behöver du uppgradera till en modernare webbläsare, exempelvis senaste versionen av Chrome.


Vad gäller för dig?

Som medlem i Unionen erbjuds du olika försäkringar.

Beroende på vilket medlemskap du har i Unionen och vilken fas i livet du befinner dig kan du ha olika behov av information och försäkringsskydd. Dessutom ser vårt erbjudande lite olika ut beroende på vilket medlemskap du har.   

Yrkesverksam

För dig som är yrkesverksam medlem i Unionen kan vi erbjuda förmånliga personförsäkringar oavsett hur din livssituation ser ut.

Läs mer här

Egenföretagare

Som egenföretagare omfattas du inte av ett kollektivavtal eller är försäkrad via en arbetsgivare. Du behöver själv se till att du är rätt försäkrad.   

Läs mer här

Student

Som student har du möjlighet att teckna en olycksfallsförsäkring, anpassad för dig som student.

Läs mer här

Pensionär

Om du har försäkringar idag och har uppnått slutåldern i dina försäkringar, inte längre är yrkesverksam eller egenföretagare, kan du istället teckna en Seniorförsäkring. För att få göra det behöver du tidigare haft olycksfallsförsäkring, livförsäkring eller diagnosförsäkring.

Läs mer här

Vilket försäkringsskydd behöver du?

Genom Unionens medlemsförsäkringar kan du få det försäkringsskydd du och din familj behöver. Behovet kan variera beroende av livssituation och ekonomiska förutsättningar.

Vilket skydd behöver du?