Gå till innehållet
För dig som är medlem i Unionen

Till dig som är
ny medlem i Unionen!

SNABBT, SMIDIGT OCH ENKELT

Fem försäkringar för bara 167 kronor i månaden*

Gör som 220 000 andra Unionen-medlemmar och försäkra dig hos Bliwa. Så här gör du för att behålla ditt försäkringsskydd:

  1. För dig som vill behålla alla försäkringar: betala fakturan som vi skickar till dig cirka tre månader efter att du blev medlem i Unionen. Det är allt.
  2. För dig som vill ändra på ditt försäkringsskydd: välj de försäkringar och de försäkringsbelopp som passar dig på Mina sidor.


*beräknat på en Unionenmedlem som är mellan 36-55 år gammal.

VÄLKOMMEN TILL BLIWA

Därför har du fått nya försäkringar

Tillsammans med ditt nya fackförbund Unionen har vi på Bliwa tagit fram ett paket med personförsäkringar. För oss är det viktigt att det ska vara enkelt för dig att få ekonomisk trygghet. Eftersom du och 700 000 andra medlemmar i Unionen utgör ett stort kollektiv som tillsammans har en fantastisk förhandlingsstyrka får du:

  1. Ett färdigt försäkringspaket som ger dig och din familj ekonomisk trygghet om du exempelvis blir sjuk, råkar ut för en olycka eller går bort. 
  2. Bra priser och förmånliga villkor. Tillsammans med Unionen har vi gjort jobbet lätt för dig och du slipper lägga ner tid på att jämföra olika försäkringar på egen hand.
  3. Lätt att komma in i försäkringen. Tack vare att ni Unionenmedlemmar är så många kan vi erbjuda en solidarisk försäkringslösning som ger fler människor chansen att teckna en bra försäkring till ett rimligt pris, utan krav på att fylla i en fullständig hälsodeklaration (som du så gott som alltid måste fylla i när du tecknar försäkringar på egen hand). 

Det här ingår i ditt startpaket

Produkterna som nästan alla har valt att behålla

Ingår också i startpaketet och ger dig ett extra bra skydd om du blir sjuk

Artikel

Vad ska du tänka på om du vill byta försäkringsbolag? Här är våra tips.

Vill du anpassa ditt försäkringsskydd?

Du kanske redan har en olycksfallsförsäkring på annat håll, tycker att diagnosförsäkringen verkar överflödig eller en livssituation som inte motiverar att lägga pengar på en livförsäkring? Givetvis kan du välja att plocka ihop precis ditt försäkringsskydd som du vill ha det, med just de försäkringar du behöver och med de försäkringsbelopp som är relevanta för dig.

Om du vill ändra ditt försäkringsskydd gör du det enklast på Mina sidor. Om du behöver hjälp eller rådgivning, slå oss en signal!

PSST... DU KAN FAKTISKT GÖRA DITT STARTPAKET ÄNNU BÄTTRE!

Gör din sjukförsäkring ännu bättre – helt utan kostnad!

Redan från din första medlemsdag kan du höja försäkringsbeloppet på din olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring och livförsäkring med en nivå - helt gratis och utan att lämna en fullständig hälsodeklaration. Det enda som krävs är att du intygar att du kan arbeta som vanligt. Vad väntar du på?