Du använder en webbläsare som inte stöder alla funktioner.

För att få en bättre användarupplevelse behöver du uppgradera till en modernare webbläsare, exempelvis senaste versionen av Chrome.


För dig som är medlem i Unionen Chef

För dig som är medlem i Unionen kan vi erbjuda förmånliga personförsäkringar. Försäkringar som ger en extra trygghet till både dig och din familj. Oavsett hur din livssituation ser ut.

Förutom det stöd och vägledning som Unionen bidrar med till dig som chef kan det vara läge att anpassa försäkringsskyddet efter dina behov. Har lönen förändrats så att du behöver se över din ersättning om du skulle bli sjuk under en längre tid? Har du rätt livförsäkringsskydd för dina anhöriga? Kanske är en vårdförsäkring viktig som hjälper dig att få rätt specialistvård direkt för att snabbare komma tillbaka i tjänst? Eller kanske ett extra tillskott om du drabbas av en diagnostiserad sjukdom? Förutom din chefsposition kan en förändrad familjesituation vara tillfälle att se över försäkringsskyddet. Det försäkringspaket som du automatiskt fick som ny medlem i Unionen är ett bra grundskydd men kan vara värt att se över utifrån dina behov. På Mina sidor ser du vilka försäkringar du har idag och där kan du enkelt ansöka om förändrat eller utökat skydd för dig och din familj.

Mina sidor

Betala via autogiro

Med autogiro betalar du dina försäkringar enkelt och smidigt varje månad. Om du inte betalar via autogiro idag anmäler du dig genom att logga in med BankID på Mina sidor.  

Betalar du via avi eller e-faktura får du dessa tre gånger om året. Du betalar då för fyra månader åt gången.   

Mina sidor

Mer information om Bliwas försäkringar

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta oss via mejl unionen@bliwa.se eller via telefon 08 – 670 11 00.

Du hittar även svar på de vanligaste frågorna under Vanliga frågor och svar. 

Vanliga frågor och svar

Frågor om ditt medlemskap i Unionen

Har du frågor som rör ditt medlemskap i Unionen så kontaktar du Unionen.

Kontaktuppgifter Unionen