Du använder en webbläsare som inte stöder alla funktioner.

För att få en bättre användarupplevelse behöver du uppgradera till en modernare webbläsare, exempelvis senaste versionen av Chrome.


Medlemsförsäkring för dig som är student

Vi har försäkringar som kan vara bra att ha om du råkar ut för en olycka, blir sjuk, behöver vård i form av specialistvård med mera. Som studerandemedlem i Unionen kan du enbart teckna en förmånlig olycksfallsförsäkring i Bliwa.

En olycksfallsförsäkring är bra att ha när du råkar ut för en olycka – oavsett vilken fas i livet du är. Du kan få ersättning för kostnader i anslutning till olycksfallet. Du kan också få invaliditetsersättning om du skulle få bestående problem som gör att du inte kan fungera som tidigare.

Olycksfallsförsäkring Student  

Teckna Olycksfallsförsäkring Student

Den tecknar du genom att fylla i och skicka in blanketten "Ansökan försäkring - Olycksfallsförsäkring Student". Du hittar blanketten under blanketter & villkor.  

Blanketter & villkor

Betala via autogiro

Med autogiro betalar du dina försäkringar enkelt och smidigt varje månad. Om du inte betalar via autogiro idag anmäler du dig genom att logga in med BankID på Mina sidor.  

Betalar du via avi eller e-faktura får du dessa tre gånger om året. Du betalar då för fyra månader åt gången.   

Mina sidor

Mer information om Bliwas försäkringar

Har du några frågor eller vill ha mer information är du välkommen att kontakta oss via mejl unionen@bliwa.se eller via telefon 08 – 670 11 00.

Du hittar även svar på de vanligaste frågorna under Vanliga frågor och svar. 

Vanliga frågor och svar

Frågor om ditt medlemskap i Unionen

Har du frågor som rör ditt medlemskap i Unionen så kontaktar du Unionen.

Kontaktuppgifter Unionen