Du använder en webbläsare som inte stöder alla funktioner.

För att få en bättre användarupplevelse behöver du uppgradera till en modernare webbläsare, exempelvis senaste versionen av Chrome.


Kontakta oss gärna!

Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss via mejl, telefon eller brev om du har frågor om Bliwa och våra försäkringar.

Ny medlem i Unionen?

Har du gått med i Unionen nyligen och undrar varför du har fått ett brev från Bliwa? Så här ligger det till: när du blir medlem i Unionen ansluts du till ett startpaket med fem försäkringar. Ett paket som vi på Bliwa tagit fram tillsammans med Unionen.

Paketet är kostnadsfritt under dina tre första månader som medlem, därefter väljer du själv vilka försäkringar du vill behålla. Vill du veta mer om dina nya försäkringar, vad det kostar och vilka val du kan göra nu?
 
 

Unionens kundservice hos Bliwa

För frågor om din försäkring och om Bliwa. Öppettider: 8 - 17 helgfria vardagar. Postadress: Box 13076, 103 02 Stockholm

08-670 11 00 unionen@bliwa.se

Bliwas sjukvårdsplanering

Hit ringer du bara om du är försäkrad i Bliwas vårdförsäkring och vill boka vård eller få råd om vård. Öppet: 7 - 22 alla veckans dagar Tidbokning: 8 - 17 helgfria vardagar

0771-108 108

Kontakta oss gärna via formuläret här:

Bliwa

Postadress:
Box 130 76
103 02 Stockholm

Besöksadress:
Fleminggatan 18, Stockholm

Öppettider:
8-17 helgfria vardagar