Försäkringar som ger ett fullgott skydd är en viktig del i Ledarnas medlemserbjudande. Den höga anslutningsgraden på cirka 60 procent bevisar att detta är något som medlemmarna uppskattar.

-  Med Bliwa får våra medlemmar lika bra eller bättre försäkringar redan från start. Men den stora vinsten finns i det vi kommer att kunna erbjuda medlemmarna i framtiden, lösningar särskilt anpassade för chefer, säger Thomas Eriksson, vice vd för Ledarna, Sveriges chefsorganisation.

Resultatet av långsiktiga relationer

Samarbetet mellan Bliwa och Ledarna sträcker sig tillbaka till 2005 då Ledarnas inkomstförsäkring markerade starten för Bliwas satsning på inkomstförsäkringar.

-  Vi tror på värdet av utvecklande och långsiktiga relationer med våra kunder. Därför känns det jätteroligt att Ledarna nu vill fördjupa vårt samarbete. Vi har en gemensam strävan att skapa trygghet för Ledarnas medlemmar som vi nu ska utveckla ytterligare, säger Johan Gunnarson, marknadschef och vice vd Bliwa Livförsäkring.

De försäkringar som Ledarna handlat upp är: livförsäkring, livförsäkring för arbetslösa, sjukförsäkring, sjukkapital, diagnosförsäkring, olycksfallsförsäkring, barnförsäkring, sjukvårdsförsäkring, sjukvårdsförsäkring olycksfall senior, seniorförsäkring.