Du använder en webbläsare som inte stöder alla funktioner.

För att få en bättre användarupplevelse behöver du uppgradera till en modernare webbläsare, exempelvis senaste versionen av Chrome.


Just nu fungerar inte sökfunktionen på den här sidan. Vi arbetar med att lösa det så snart vi kan! Kontakta gärna vår kundservice om du har några frågor så hjälper vi dig.

Trygghet i oroliga tider

Coronasmittan väcker oro och frågor hos de flesta av oss. Som medlem i Unionen kan du välja mellan flera bra och förmånliga personförsäkringar. Logga in för att se vilka försäkringar du har hos oss.

Logga in på Mina sidor

Försäkringar du verkligen behöver
Ditt behov av trygghet beror på var i livet du befinner dig. Vill du lägga till eller ta bort försäkringar eller kanske medförsäkra en partner? Logga in på Mina sidor eller slå oss en signal på 08 - 670 11 00.

Vilket skydd behöver du?
Ditt behov av trygghet beror på var i livet du befinner dig. Kanske har du nyligen köpt en bostad, skaffat barn eller flyttat ihop med din sambo?

Vi hjälper dig att reda ut vilka försäkringar du behöver.

Läs mer

Köp olycksfallsförsäkring till din partner – få en månad gratis!

Köp olycksfallsförsäkring till din partner – få en månad gratis!

Har du en partner? Då vet du väl att du även kan försäkra den personen hos oss?
Köper du en olycksfallsförsäkring till din partner bjuder vi på den första månaden*. Därefter kostar försäkringen endast 33 kronor per månad. Du behöver inte lämna någon hälsodeklaration, din försäkring gäller dygnet runt och ersättningen är alltid skattefri.

*erbjudandet gäller för dig som är medlem i Unionen och kund hos Bliwa

Teckna försäkringen här

Dela upp din betalning med autogiro

Dela upp din betalning med autogiro

Du vet väl att du kan välja att betala dina försäkringar månadsvis? Om du anmäler autogiro dras kostnaden från ditt konto en gång per månad. Gör din anmälan enkelt på Mina sidor.

Anmäl autogiro